Till Norrmejerier startsida

Ingredienser

Tårtbotten:

  • 2 st ägg
  • 3 dl socker
  • 3 dl vetemjöl
  • 2 tsk bakpulver
  • 2 tsk vaniljsocker
  • 1 dl mjölk
  • 50 g smält margarin

Fyllning:

  • 250 g färska/frysta hallon
  • Och marsan vaniljkräm
  • Vispgrädde och svart marsipan till dekorationer.

Gör så här

Baka tårtbotten, dela den i tre delar och fyll det understa lagret med vaniljkräm. Lägg på nästa lager och fyll med hallonmousse, lägg därefter på det sista lagret och täck tårtan med grädde. Dekorera till sist tårtan med marsipan!

En stor Laktosfri nyhet!

Nu belönas alla norrlänningar som föredrar laktosfri mjölk med en ny, större och miljövänligare förpackning. Den är 97% återvinningsbar och har en växtbaserad biokork.

Läs mer

Fjällfil - Ren njutning

Fjällfil® 4,2% är en mild och krämig fil av mjölk från norrländska gårdar. Den kittlande känslan på tungan är det som gör den så speciell. Ren, naturlig njutning! Toppa med dina egna favoriter eller häll upp och njut den som den är.