Till Norrmejerier startsida

Ingredienser

Tårtbotten:

  • 2 st ägg
  • 3 dl socker
  • 3 dl vetemjöl
  • 2 tsk bakpulver
  • 2 tsk vaniljsocker
  • 1 dl mjölk
  • 50 g smält margarin

Fyllning:

  • 250 g färska/frysta hallon
  • Och marsan vaniljkräm
  • Vispgrädde och svart marsipan till dekorationer.

Gör så här

Baka tårtbotten, dela den i tre delar och fyll det understa lagret med vaniljkräm. Lägg på nästa lager och fyll med hallonmousse, lägg därefter på det sista lagret och täck tårtan med grädde. Dekorera till sist tårtan med marsipan!

Fjällfil - Ren njutning

Fjällfil® 4,2% är en mild och krämig fil av mjölk från norrländska gårdar. Den kittlande känslan på tungan är det som gör den så speciell. Ren, naturlig njutning! Toppa med dina egna favoriter eller häll upp och njut den som den är.