Till Norrmejerier startsida

Ingredienser

  • 1 liten purjolök
  • 1 grön paprika
  • 1/2 msk matolja
  • 1 tsk curry
  • 1/2 tsk paprikapulver
  • 2 tsk salt
  • 1 fiskbuljongtärn.
  • 1 klyfta vitlök
  • 2 dl krossade tomater
  • 1-2 dl lätt crème fraiche
  • 400g fiskfilé

Gör så här

Strimla purjon fint och tärna paprikan. Fräs i olja tillsammans med curry. Tillsätt paprikapulver, pressad vitlök, tomatkross, fiskbuljong och crémefraishe. Låt sjuda upp.Skär fisken i mindrebitar och lägg ner. Salta och sjud tills fisken är genomkokt.

En stor Laktosfri nyhet!

Nu belönas alla norrlänningar som föredrar laktosfri mjölk med en ny, större och miljövänligare förpackning. Den är 97% återvinningsbar och har en växtbaserad biokork.

Läs mer

Fjällfil - Ren njutning

Fjällfil® 4,2% är en mild och krämig fil av mjölk från norrländska gårdar. Den kittlande känslan på tungan är det som gör den så speciell. Ren, naturlig njutning! Toppa med dina egna favoriter eller häll upp och njut den som den är.