Till Norrmejerier startsida

Ingredienser

  • 500 g fiskfilé, t ex torsk eller sej
  • 2 1/2 msk vetemjöl
  • 5 dl Norrmejerier Mjölk
  • 1 msk fransk senap
  • 1/2 tsk salt
  • 1 krm vitpeppar
  • 1 pkt bacon ca 150 g

Gör så här

Vispa ut mjölet i lite av mjölken i en tjockbottnad vid kastrull. Tillsätt resten av mjölken, senap och kryddor. Koka 2-3 min. Lägg ner ihoprullade fiskfiléer. Låt sjuda under lock tills fisken är vit och fast, 5-10 min. Lägg bacon i medelvarm stekpanna och knaperstek det 2 1/2 min på varje sida. Låt det rinna av på hushållspapper. Smula baconet över fisken och servera med pressad potatis och grönsaker.

Gör gott för Norrland

Vi sticker ut hakan lite när vi säger att vi inte är ett vanligt företag, eftersom vi har som mål att Göra gott för Norrland och vi vill ha dig med i laget: Tillsammans gör vi gott!

Ta reda på mer om Gör gott