Mängd: 2 butterkakor
Smält smöret och häll i mjölken (degvätskan ska vara 37°). Smula ner jästen i en bunke och rör ut den i lite av degvätskan. Häll i resterande vätska och tillsätt salt, socker, kardemumma och det mesta av mjölet. Knåda till en smidig deg på mjölat bakbord i ca 10 min. Låt jäsa i 40 min. Vält ut degen på mjölat bakbord. Dela degen i 2 delar och kavla ut den till en rektangulär platta. Hyvla över smöret med en osthyvel. Bred på tinade hallon blandade med rivet citronskal. Sikta över vetemjölet. Strö över socker och kokosflingor. Rulla ihop degen till en rulle från långsidorna. Skär i ca 4 cm höga bullar. Ställ bullarna i smörda eller bakplåtspappersklädda formar (stekpanna med raka kanter går också bra) med snittytan uppåt. Jäs i 20 min.
Sätt ugnen på 200°-225°. Pensla bullarna med uppvispat ägg. Strö på kokos och hackade hasselnötter. Grädda i mitten av ugnen i 20 minuter.