Denna fylliga och otroligt goda tacopaj brukar det vara rykande åtgång på och därför räcker den sällan till mer än 5 personer.
Mängd: 5-6 personer
Slå igång ugnen på 225 grader. Blanda alla pajdegens torra ingredienser i en skål, finfördela smöret med fingrarna till en smulig massa. Tillsätt mjölken och arbeta snabbt ihop. Detta är en typ av scones-deg, så den ska vara ganska kladdig. (Formen du använder måste ha höga kanter och vara större än en vanlig pajform) Tryck ut i smord form i ett mycket tunt lager. Nagga och förgrädda sedan i ca 10 min.
Stek köttfärsen och tillsätt tacokryddan (eventuellt även lök om du vill). Hacka tomaterna i tärningar (och paprikan). När köttfärsen är klar blandas den med tomater och smaksatt Créme Fraiche, i en bunke eller direkt i stekpannan. Rör ihop och lägg i pajskalet, strö över riven ost och gratinera i ugn tills osten har smält och pajen är lagom varm. Serveras med en stor blandad sallad.