Kyckling wok med fräscha grönsaker och fetaost. Festlig måltid som serveras med varma pitabröd eller ris!
Mängd: 4 port
Skär kycklingfiléerna i smala strimlor.
Skala och skiva löken. Skölj, kärna ur och
skär paprikan i bitar. Skölj och tärna gurkan.
Hetta upp olja och smör i en wok eller stor
stekpanna tills smöret är brunt.
Woka kycklingen i omgångar ca 2 minuter under
omrörning eller tills kycklingen fått färg.
Tillsätt lök, paprika och gurka och woka
ytterligare 3–5 minuter. Krydda med örter,
salt och peppar. Skär osten i bitar och blanda
i woken tillsammans med oliverna.
Om du INTE vill att osten ska smölta så lägg på osten
precis innan det ska serveras, eller lägg i en skål för
sig så man får plocka själv. Fetaost smälten väldigt fort!
Servera woken med pitabröd eller ris och
citronklyftor att pressa över.