Till Norrmejerier startsida
Gubbröra

Gubbröra

Med en smaksatt crème fraiche blir gubbröran ännu godare.

Mängd: 4 portioner

4/5
(7 röster)

Ingredienser

  • 4 ägg
  • 1 liten burk ansjovis à 125 g
  • 2 msk crème fraiche Vitlök
  • 1 msk hackad persilja
  • nymald vitpeppar
  • knäckebröd
  • persiljekvist

Gör så här

Koka äggen i 8 min från att vattnet börjat koka. Skala och finhacka äggen. Hacka ansjovisen och blanda med ägget.
Rör i crème fraiche och persilja. Krydda med vitpeppar och servera gubbröran på knäckebröd. Dekorera med persilja.

En stor Laktosfri nyhet!

Nu belönas alla norrlänningar som föredrar laktosfri mjölk med en ny, större och miljövänligare förpackning. Den är 97% återvinningsbar och har en växtbaserad biokork.

Läs mer

Fjällfil - Ren njutning

Fjällfil® 4,2% är en mild och krämig fil av mjölk från norrländska gårdar. Den kittlande känslan på tungan är det som gör den så speciell. Ren, naturlig njutning! Toppa med dina egna favoriter eller häll upp och njut den som den är.