Denna maträtt gjordes till Halloween men den går självklart bra att göra till vilken högtid, helg eller till och med vardag som helst!
Recept
- Skölj potatisen och dela upp den i halvor.
- Koka dessa i ca. en kvart.
- Under tiden potatisen kokar häller du upp alla gräddfil i en skål och blanda i så mycket sweet chili sås att du själv anser att du har fått rätt smak. Vill ni pynta lite extra som vi så häll i karmamellfärg.
- Skär upp fläskfilén i lagom tjocka skivor.
- När potatisen är klar skär den i klyftor och lägg dessa på en plåt tillsammans med rotsakerna som är skurna i lagom stora bitar.
- Sätt plåten högst upp i ugnen och låt den vara där i ca. 20 min.
- Medan du väntar skölj, skär och lägg upp tomat, paprika, rucola och melon på ett fat och häll över en skvätt olivolja.
- Stek köttet till det är genomstekt.
Servera till någonting gott att dricka ( i vårat fall blev det julmust). Sedan är det bara att äta och njuta DD
Lycka till!
Källan till receptet kommer ifrån http//cuo.blogg.se