Till Norrmejerier startsida

Ingredienser

  • 2 st ägg
  • 2 dl socker
  • 75 g smält margarin
  • 1 dl vatten
  • 3 tsk bakpulver
  • 7 dl mjöl

Gör så här

Sätt ugnen på 225 grader
Rör ihop socker och ägg.
Tillsätt smält margarin och vatten rör om.
Blanda mjöl och bakpulver i en annan skål.
Rör sedan ned det i de andra ingredienserna.
Klicka degen med en hjälp av en matsked och en tesked på plåten, varje bulle blir ca 5 cm i diameter. Grädda i mitten av ugnen till de blivit gyllenbruna.

En stor Laktosfri nyhet!

Nu belönas alla norrlänningar som föredrar laktosfri mjölk med en ny, större och miljövänligare förpackning. Den är 97% återvinningsbar och har en växtbaserad biokork.

Läs mer

Fjällfil - Ren njutning

Fjällfil® 4,2% är en mild och krämig fil av mjölk från norrländska gårdar. Den kittlande känslan på tungan är det som gör den så speciell. Ren, naturlig njutning! Toppa med dina egna favoriter eller häll upp och njut den som den är.