Till Norrmejerier startsida
Ischoklad

Ischoklad

Ischoklad kan smaksättas efter eget tycke och smak. Varför inte testa med nötter, apelsincest eller kanske lite honung?

Mängd: Ca 70 st

4/5
(25 röster)

Ingredienser

  • 400 g mörk choklad ca 70 %
  • 100 g kokosfett

Gör så här

Hacka chokladen fint. Smält kokosfettet i en kastrull och tillsätt chokladen. Rör blandningen slät och smaksätt 1/4 av smeten åt gången Enklast är att hälla smeten i en kanna när man ska portionera ut i formarna. Tänk på att använda ischokladformar då knäckformar är för tunna. Ställ ischokladformarna kallt. --------------------------------------------- Om du har lust att smaksätta ischokladen kommer här några tips 1 msk snabbkaffe eller Lite rivet apelsinskal eller Pepparmyntsolja (några droppar) ---------------------------------------------

Äntligen är våra Solskensfiler här!

Smaskiga Solskensfiler för de norrländska frukostborden med smak av Äpple/Päron och Kokos/Passion.

Norrmejeriers goda filsortiment

En stor Laktosfri nyhet!

Nu belönas alla norrlänningar som föredrar laktosfri mjölk med en ny, större och miljövänligare förpackning. Den är 97% återvinningsbar och har en växtbaserad biokork.

Läs mer