Till Norrmejerier startsida

Ingredienser

  • 4 rostbröd
  • 1 liter gula kantareller
  • 1 liten finhackad gul lök
  • 2 msk smör
  • 2 dl Crème Fraiche Champinjon-Kantarell
  • salt och peppar

till dekoration:

  • 1 näve röda mangoldskott
  • persilja

Gör så här

Stek kantareller och lök i smör tills de fått fin färg och eventuell vätska kokat bort. Häll i crème fraichen och låt puttra ytterligare en liten stund, smaka av med salt och peppar. Rosta bröden och lägg på tallrikar. Fördela kantarellröran på bröden. Dekorera med mangoldskott och en kvist persilja.

Äntligen är våra Solskensfiler här!

Smaskiga Solskensfiler för de norrländska frukostborden med smak av Äpple/Päron och Kokos/Passion.

Norrmejeriers goda filsortiment

En stor Laktosfri nyhet!

Nu belönas alla norrlänningar som föredrar laktosfri mjölk med en ny, större och miljövänligare förpackning. Den är 97% återvinningsbar och har en växtbaserad biokork.

Läs mer