Till Norrmejerier startsida

Ingredienser

  • 4 st Espresso eller 4 koppar mörkt bryggkaffe
  • 1/2 liter Norrmejerier Mjölk
  • 1 tsk grovmalen kardemumma

Gör så här

Blanda kardemumman i espressokaffet eller i mörkt bryggkaffe och brygg som vanligt. Värm mjölken på spisen. Vispa till skum när mjölken börjar bli het (ca 65°) men inte kokar. Häll upp kaffet i glas. Häll på mjölken och skeda upp skummet. Strö gärna över lite extra kardemumma och råsocker på toppen.

En stor Laktosfri nyhet!

Nu belönas alla norrlänningar som föredrar laktosfri mjölk med en ny, större och miljövänligare förpackning. Den är 97% återvinningsbar och har en växtbaserad biokork.

Läs mer

Fjällfil - Ren njutning

Fjällfil® 4,2% är en mild och krämig fil av mjölk från norrländska gårdar. Den kittlande känslan på tungan är det som gör den så speciell. Ren, naturlig njutning! Toppa med dina egna favoriter eller häll upp och njut den som den är.