Till Norrmejerier startsida

Ingredienser

  • 500 g spaghetti
  • 1 dl pinjenötter
  • 2 dl Norrmejerier Crème Fraiche Fetaost-Soltorkade tomater
  • 2 dl soltorkade tomater, skurna i mindre bitar
  • 1 kruka basilika
  • salt och grovmalen svartpeppar

Gör så här

Koka spaghettin enligt anvisningarna på förpackningen. Rosta pinjenötterna gyllene i en torr stekpanna. Värm crème fraichen,
blanda med spaghettin, soltorkade tomater och basilikablad, smaka av med salt. Strö över rikligt med svartpeppar.


En stor Laktosfri nyhet!

Nu belönas alla norrlänningar som föredrar laktosfri mjölk med en ny, större och miljövänligare förpackning. Den är 97% återvinningsbar och har en växtbaserad biokork.

Läs mer

Fjällfil - Ren njutning

Fjällfil® 4,2% är en mild och krämig fil av mjölk från norrländska gårdar. Den kittlande känslan på tungan är det som gör den så speciell. Ren, naturlig njutning! Toppa med dina egna favoriter eller häll upp och njut den som den är.