Till Norrmejerier startsida

Ingredienser

  • 500 g spaghetti
  • 1 dl pinjenötter
  • 2 dl Norrmejerier Crème Fraiche Fetaost-Soltorkade tomater
  • 2 dl soltorkade tomater, skurna i mindre bitar
  • 1 kruka basilika
  • salt och grovmalen svartpeppar

Gör så här

Koka spaghettin enligt anvisningarna på förpackningen. Rosta pinjenötterna gyllene i en torr stekpanna. Värm crème fraichen, blanda med spaghettin, soltorkade tomater och basilikablad, smaka av med salt. Strö över rikligt med svartpeppar.

Äntligen är våra Solskensfiler här!

Smaskiga Solskensfiler för de norrländska frukostborden med smak av Äpple/Päron och Kokos/Passion.

Norrmejeriers goda filsortiment

En stor Laktosfri nyhet!

Nu belönas alla norrlänningar som föredrar laktosfri mjölk med en ny, större och miljövänligare förpackning. Den är 97% återvinningsbar och har en växtbaserad biokork.

Läs mer