Till Norrmejerier startsida
Krämiga parmesanrulader

Krämiga parmesanrulader

Receptet insänt av: Jennifer Söderlund, Luleå

Mängd: 20 stycken

3/5
(1 röster)

Ingredienser

  • 3/4 dl crème fraiche
  • 3/4 dl riven parmesanost
  • ca 20 skivor parmaskinka
  • ruccolasallad
  • drygt 1 msk rostade pinjenötter

Gör så här

Blanda creme fraiche och ost och lägg in i kylen. Låt stå i någon timma. Klicka lite av röran på varje skinkskiva (längst ut på ena sidan) så att det blir jämnt fördelat. Rulla ihop skivorna. Lägg rucolasallad på flera små fat eller ett stort och lägg på skinkrullarna. Strö över pinjenötterna.
Smaklig måltid

En stor Laktosfri nyhet!

Nu belönas alla norrlänningar som föredrar laktosfri mjölk med en ny, större och miljövänligare förpackning. Den är 97% återvinningsbar och har en växtbaserad biokork.

Läs mer

Fjällfil - Ren njutning

Fjällfil® 4,2% är en mild och krämig fil av mjölk från norrländska gårdar. Den kittlande känslan på tungan är det som gör den så speciell. Ren, naturlig njutning! Toppa med dina egna favoriter eller häll upp och njut den som den är.