Till Norrmejerier startsida
Läcker fiskbullsgratäng

Läcker fiskbullsgratäng

Receptet kommer från Anna Tyringe

Mängd: 1 portion

4/5
(12 röster)

Ingredienser

  • 8 st fiskbullar i buljong
  • 1 liten burk svsmp
  • 1 tsk Norrmejerier Smör
  • 1 tsk vetemjöl
  • 1,25 dl Norrmejerier Lättmjölk
  • 1 msk tomatpuré
  • salt, peppar
  • 2 msk riven mager ost
  • 1,1/2 dl kokt ris
  • blandad grönsallad

Gör så här

Varva fiskbullar och svamp i en eldfast form. Koka ihop såsen av smör, mjölk, tomatpuré och kryddor. Häll såsen över fiskbullar och svamp. Strö den rivna osten över. Gratinera i ugn 250° i ca 7 min. Servera med ris och grönsallad.

En stor Laktosfri nyhet!

Nu belönas alla norrlänningar som föredrar laktosfri mjölk med en ny, större och miljövänligare förpackning. Den är 97% återvinningsbar och har en växtbaserad biokork.

Läs mer

Fjällfil - Ren njutning

Fjällfil® 4,2% är en mild och krämig fil av mjölk från norrländska gårdar. Den kittlande känslan på tungan är det som gör den så speciell. Ren, naturlig njutning! Toppa med dina egna favoriter eller häll upp och njut den som den är.