Gott med lamm
Mängd: 4
koka upp matveten som det står på förpackningen tillsammans med ganska stark buljongkalv
hacka sellerin,den röda chilin med ett antal kärnor,
blanda med 1,5 näve russin.
Blanda ner den varma matveten så smakerna tar av varann.
Krydda salladen med en liten,liten nypa kanel
cayenne peppar och spiskummin efter smak.
Håll varm.
salta och peppra lammet stek först på ganska hög värme för att stänga in köttsaften,sedan på låg värme i ca 15min.Vänd i pannan några ggr och ös på med smör under stekningen för att undvika att den blir så torr
I ugn på 125grader ca 20min om du väljer att göra i ugn,förstek dock först nån minut.
Vispa cremefraichen ganska tunn med hackad mynta ,salta och peppra efter smak.
salta och peppra
Förväll sockerärtorna med flingsalt och smör i 2 min.
Servera tillsammans med lammet och den nu ljumma salladen.