Smakrik värmande soppa med friterade tortilla snacks.
Mängd: 5 portioner
Börja med att klippa tortilla bröden i smala remsor. Fritera dessa i olja tills de får lite färg och blir knapriga. Häll upp de på hushålls papper och strö ev. flingsalt över. Lägg i en skål till servering.
Soppan: Tärna kycklingen och bryn i omgångar i en stekpanna. Krydda med fajitakrydda och curry. Lägg över i en kastrull.
Finhacka löken och bryn även den i stekpannan, lägg över i kastrullen.
Stek snabbt wokgrönsakerna och lägg över i kastrullen.
Häll i crème fraiche och rör om så att allt blandas. Blanda därefter i krossade tomater, tomatketchup, grönsaksbuljongtärningar, soya och vatten. Koka upp soppan. Bryt spaghettin i mindre bitar och lägg ner i soppan. Krydda med chiliflingor, cayenne peppar och salt. Häll i majs och låt soppan puttra tills spaghettin är färdig.
Servera med tortilla snacksen eller ett gott bröd!