Till Norrmejerier startsida
Majsomelett

Majsomelett

God lunchmat.

Mängd: 2 portioner

4/5
(19 röster)

Ingredienser

  • 2 ägg
  • 0,5 dl Norrmejerier Mjölk
  • 1 dl majs

Gör så här

Vispa lätt ihop ägg och mjölk. Lägg en klick smör i stekpannan. Låt den smälta, hiva i äggröran och låt den simma ihop sig. Släng på majsen det sista du gör. Låt allt bli varmt. Njut tillsammans med en tomat och en bit bröd.

En stor Laktosfri nyhet!

Nu belönas alla norrlänningar som föredrar laktosfri mjölk med en ny, större och miljövänligare förpackning. Den är 97% återvinningsbar och har en växtbaserad biokork.

Läs mer

Fjällfil - Ren njutning

Fjällfil® 4,2% är en mild och krämig fil av mjölk från norrländska gårdar. Den kittlande känslan på tungan är det som gör den så speciell. Ren, naturlig njutning! Toppa med dina egna favoriter eller häll upp och njut den som den är.