Till Norrmejerier startsida
Matbröd

Matbröd

Ett gott bröd med filmjölk

Mängd: 1 bröd

2,5/5
(4 röster)

Ingredienser

  • 9dl Rågsikt
  • 1 1/2 msk Bakpulver
  • 1 tsk Salt
  • ½ msk Malda pomeransskal
  • 5dl Norrmejerier Filmjölk

Gör så här

Blanda rågsikt, bakpulver, salt och pomeransskal i en skål.
Tillsätt filmjölken.
Rör ihop allt till en deg,
Klicka degen i en smörd form som rymmer ca 1 ½ liter.
Grädda i ugn vid 200 grader i ca 60 minuter.
Låt brödet kallna under bakduk.

En stor Laktosfri nyhet!

Nu belönas alla norrlänningar som föredrar laktosfri mjölk med en ny, större och miljövänligare förpackning. Den är 97% återvinningsbar och har en växtbaserad biokork.

Läs mer

Fjällfil - Ren njutning

Fjällfil® 4,2% är en mild och krämig fil av mjölk från norrländska gårdar. Den kittlande känslan på tungan är det som gör den så speciell. Ren, naturlig njutning! Toppa med dina egna favoriter eller häll upp och njut den som den är.