Till Norrmejerier startsida
Parma- och mandelpotatisbakelse.

Parma- och mandelpotatisbakelse.

Gott och lyxigt på en buffé.

Mängd: 10 stycken

3,5/5
(4 röster)

Ingredienser

  • Parma skinka 10 skivor
  • ½ kg mandelpotatis
  • 2 dl crème fraiche Mexikansk-Chili
  • 1 dl riven Västerbottenost
  • salt och peppar

Gör så här

Skala, tärna och koka potatisen, mosa grovt med gaffel och blanda med ost och crème fraiche. Smaka av med salt och peppar. Forma till en rundel och klä med parmaskinka.

En stor Laktosfri nyhet!

Nu belönas alla norrlänningar som föredrar laktosfri mjölk med en ny, större och miljövänligare förpackning. Den är 97% återvinningsbar och har en växtbaserad biokork.

Läs mer

Fjällfil - Ren njutning

Fjällfil® 4,2% är en mild och krämig fil av mjölk från norrländska gårdar. Den kittlande känslan på tungan är det som gör den så speciell. Ren, naturlig njutning! Toppa med dina egna favoriter eller häll upp och njut den som den är.