Till Norrmejerier startsida
Parma- och mandelpotatisbakelse.

Parma- och mandelpotatisbakelse.

Gott och lyxigt på en buffé.

Mängd: 10 stycken

3/5
(1 röster)

Ingredienser

  • Parma skinka 10 skivor
  • ½ kg mandelpotatis
  • 2 dl crème fraiche Mexikansk-Chili
  • 1 dl riven Västerbottenost
  • salt och peppar

Gör så här

Skala, tärna och koka potatisen, mosa grovt med gaffel och blanda med ost och crème fraiche. Smaka av med salt och peppar. Forma till en rundel och klä med parmaskinka.

Grön hage, skön mage

Verum innehåller miljarder unika bakterier och är gjord på norrländsk mjölk. Nu har vår ekologiska Hälsoyoghurt dessutom blivit laktosfri. Bra både för dig med känslig mage och för naturen. Filgood till fler, helt enkelt.

Läs mer

Norrländsk njutning i alla väder

Har du provat chokladmjölk från dina norrländska mjölkbönder? Den är lika god varm som kall och passar perfekt som vardagsnjutning oavsett väder, året om.

Läs mer