Till Norrmejerier startsida
Persilje- och gräslökssill

Persilje- och gräslökssill

Perfekt på julbordet, det blir aldrig för mycket sill!

Mängd: 4 portioner

5/5
(2 röster)

Ingredienser

  • 2 burkar matjessill
  • 1 knippe persilja
  • 1 knippe gräslök
  • 2 dl Norrmejerier Gräddfil
  • riven färsk pepparrot
  • Till servering kokta ägg

Gör så här

Låt sillen rinna av. Skär den i bitar. Hacka samman persilja och gräslök. Blanda med gräddfilen. Smaksätt med pepparrot. Varva sill och sås i en skål. Låt ståe och dra i kylen ett par timmar. Servera sillen med ägghalvor.

Produkter i receptet:

Fjällfil - Ren njutning

Fjällfil® 4,2% är en mild och krämig fil av mjölk från norrländska gårdar. Den kittlande känslan på tungan är det som gör den så speciell. Ren, naturlig njutning! Toppa med dina egna favoriter eller häll upp och njut den som den är.