Till Norrmejerier startsida
Pinnbröd

Pinnbröd

Pinnbröd är enkelt att ta med på utflykt! Bred på en god klick Norrgott så gör du gott för Norrland samtidigt som du njuter av något smarrigt.

Mängd: 10

3,5/5
(294 röster)

Ingredienser

  • 5 dl vetemjöl
  • 2 krm salt
  • 2 tsk bakpulver
  • 2 dl vatten

Gör så här

De här bröden ska bakas när man grillar korv över öppen eld. Förbered degen hemma och ta bara med den i en plastpåse. Blanda de torra produkterna. Tillsätt vatten och arbeta ihop degen. Arbeta ut den till fingertjocka längder. Rulla dessa på en bakkäpp el tjockare grillpinne. Snurra den över glöden. När du kan dra bullen av käppen utan att deg sitter fast är det klart.

En stor Laktosfri nyhet!

Nu belönas alla norrlänningar som föredrar laktosfri mjölk med en ny, större och miljövänligare förpackning. Den är 97% återvinningsbar och har en växtbaserad biokork.

Läs mer