Till Norrmejerier startsida
Pinnbröd

Pinnbröd

Pinnbröd är enkelt att ta med på utflykt! Bred på en god klick Norrgott så gör du gott för Norrland samtidigt som du njuter av något smarrigt.

Mängd:

3,5/5
(157 röster)

Ingredienser

  • 5 dl vetemjöl
  • 2 krm salt
  • 2 tsk bakpulver
  • 2 dl vatten

Gör så här

De här bröden ska bakas när man grillar korv över öppen eld. Förbered degen hemma och ta bara med den i en plastpåse. Blanda de torra produkterna. Tillsätt vatten och arbeta ihop degen. Arbeta ut den till fingertjocka längder. Rulla dessa på en bakkäpp el tjockare grillpinne. Snurra den över glöden. När du kan dra bullen av käppen utan att deg sitter fast är det klart.

Grön hage, skön mage

Verum innehåller miljarder unika bakterier och är gjord på norrländsk mjölk. Nu har vår ekologiska Hälsoyoghurt dessutom blivit laktosfri. Bra både för dig med känslig mage och för naturen. Filgood till fler, helt enkelt.

Läs mer

Norrländsk njutning i alla väder

Har du provat chokladmjölk från dina norrländska mjölkbönder? Den är lika god varm som kall och passar perfekt som vardagsnjutning oavsett väder, året om.

Läs mer