Till Norrmejerier startsida

Ingredienser

  • 12 skivor rökt renstek
  • 2 tsk rosépeppar
  • 2 dl Norrmejerier Crème Fraiche
  • 2 msk riven pepparrot
  • 1 tsk citronsaft
  • 4 skivor hårt tunnbröd
  • Norrmejerier Norrgott®
  • 8 blad rosésallad
  • 2 msk hackad persilja

Gör så här

Skär rensteken i små tärningar. Stöt rosépepparn grovt i en mortel. Blanda renstek, crème fraiche, pepparrot, citronsaft och rosépeppar. Smöra bröden, lägg på rosésallad och en klick rensteksröra. Strö över rosépeppar och persilja.

Grön hage, skön mage

Verum innehåller miljarder unika bakterier och är gjord på norrländsk mjölk. Nu har vår ekologiska Hälsoyoghurt dessutom blivit laktosfri. Bra både för dig med känslig mage och för naturen. Filgood till fler, helt enkelt.

Läs mer

Norrländsk njutning i alla väder

Har du provat chokladmjölk från dina norrländska mjölkbönder? Den är lika god varm som kall och passar perfekt som vardagsnjutning oavsett väder, året om.

Läs mer