Till Norrmejerier startsida
Rökt laxmousse med rosépeppar

Rökt laxmousse med rosépeppar

Mängd: 4 portioner

4/5
(28 röster)

Ingredienser

  • 200 g varmrökt lax
  • 4 msk Norrmejerier Crème Fraiche
  • 1 tsk rosépeppar
  • ½ msk pressad citron
  • nymald svartpeppar

Gör så här

Mosa laxen med en gaffel. Rör i crème fraiche. Stöt rosépepparn i en mortel. Smaka av laxmoussen med citron, rosépeppar och svartpeppar. Servera på kex eller tunnbröd.

En stor Laktosfri nyhet!

Nu belönas alla norrlänningar som föredrar laktosfri mjölk med en ny, större och miljövänligare förpackning. Den är 97% återvinningsbar och har en växtbaserad biokork.

Läs mer

Fjällfil - Ren njutning

Fjällfil® 4,2% är en mild och krämig fil av mjölk från norrländska gårdar. Den kittlande känslan på tungan är det som gör den så speciell. Ren, naturlig njutning! Toppa med dina egna favoriter eller häll upp och njut den som den är.