Till Norrmejerier startsida
Rökt laxmousse med rosépeppar

Rökt laxmousse med rosépeppar

Mängd: 4 portioner

4/5
(18 röster)

Ingredienser

  • 200 g varmrökt lax
  • 4 msk Norrmejerier Crème Fraiche
  • 1 tsk rosépeppar
  • ½ msk pressad citron
  • nymald svartpeppar

Gör så här

Mosa laxen med en gaffel. Rör i crème fraiche. Stöt rosépepparn i en mortel. Smaka av laxmoussen med citron, rosépeppar och svartpeppar. Servera på kex eller tunnbröd.

Äntligen är våra Solskensfiler här!

Smaskiga Solskensfiler för de norrländska frukostborden med smak av Äpple/Päron och Kokos/Passion.

Norrmejeriers goda filsortiment

En stor Laktosfri nyhet!

Nu belönas alla norrlänningar som föredrar laktosfri mjölk med en ny, större och miljövänligare förpackning. Den är 97% återvinningsbar och har en växtbaserad biokork.

Läs mer