Till Norrmejerier startsida
Sesampanerad kycklingfilé

Sesampanerad kycklingfilé

Mängd: 4 portioner

4/5
(19 röster)

Annons

Ingredienser

  • 4 kycklingfiléer á 125 g
  • 4 portioner råris
  • 1 knippe sparris
  • 8 späda morötter
  • 2 dl crème fraiche Vitlök
  • 4 msk sesamfrön
  • 3 msk Norrmejerier Smör
  • 1 näve ärtskott
  • 4 citronklyftor

Gör så här

Koka råriset enligt anvisning på förpackningen. Ansa, skala och skär grönsakerna i mindre bitar. Koka dem i lättsaltat vatten. Blanda grönsaker, råris och crème fraiche. Panera kycklingen i sesamfrön och stek i smör i en stekpanna tills den är helt genomstekt. Servera kycklingen med rårissalladen och dekorera med ärtskott och citron.