Till Norrmejerier startsida

Ingredienser

  • 6-8 cl espresso eller starkt kaffe
  • 2 dl Norrmejerier Mjölk
  • 1 msk chokladsås

Gör så här

Häll chokladsås i botten av ett högt glas. Värm mjölken till den når ”rykpunkten” och vispa upp ett mjukt skum. Häll mjölken i glaset, här är det viktigt att mjölken inte är för varm, då blandar sig mjölken och chokladen. Avsluta med skum. Häll sedan i espresson i en tunn stråle. Kaffet kommer då att lägga sig direkt under skummet, men inte blanda sig med mjölken.

En stor Laktosfri nyhet!

Nu belönas alla norrlänningar som föredrar laktosfri mjölk med en ny, större och miljövänligare förpackning. Den är 97% återvinningsbar och har en växtbaserad biokork.

Läs mer

Fjällfil - Ren njutning

Fjällfil® 4,2% är en mild och krämig fil av mjölk från norrländska gårdar. Den kittlande känslan på tungan är det som gör den så speciell. Ren, naturlig njutning! Toppa med dina egna favoriter eller häll upp och njut den som den är.