Till Norrmejerier startsida

Ingredienser

  • 500-600 g fiskfilé, t ex torsk eller sej
  • 1 tsk salt
  • 2 dl Norrmejerier crème fraiche
  • 1 burk salladskrabba, 175 g
  • 2 tsk vetemjöl
  • 1 msk chilisås
  • 1/2 krm cayennepeppar
  • 2 krm chilipulver

Gör så här

Färska fiskfiléer skärs i bitar eller det något tinade fiskblocket skärs i 2 cm tjocka skivor. Lägg fisken i en smörd ugnssäker form och salta den. Blanda crème fraiche, krabba och mjöl. Smaksätt med chilisås och kryddor. Fördela blandningen över fisken. Tillaga i ugn vid 200°, ca 30 min. Servera med kokt potatis och sallad.

Gör gott för Norrland

Vi sticker ut hakan lite när vi säger att vi inte är ett vanligt företag, eftersom vi har som mål att Göra gott för Norrland och vi vill ha dig med i laget: Tillsammans gör vi gott!

Ta reda på mer om Gör gott