Till Norrmejerier startsida

Ingredienser

  • 1 bunt sparris
  • ca 500 g valfri pasta
  • 2 dl pistaschnötter
  • 1 kruka basilika
  • 4 dl Norrmejerier Crème Fraiche Fetaost-Soltorkade Tomater
  • salt och peppar

Gör så här

Ansa sparrisen, skär av topparna och skär resten av stjälken i korta stavar. Koka ca 2 minuter i lättsaltat vatten. Koka pastan. Hacka pistaschnötterna grovt. Plocka basilikabladen från stjälkarna. Värm crème fraichen i en stor kastrull och vänd ner pasta och sparris. Lägg upp i en skål och toppa med pistaschnötter och basilika. Peppra.

Äntligen är våra Solskensfiler här!

Smaskiga Solskensfiler för de norrländska frukostborden med smak av Äpple/Päron och Kokos/Passion.

Norrmejeriers goda filsortiment

En stor Laktosfri nyhet!

Nu belönas alla norrlänningar som föredrar laktosfri mjölk med en ny, större och miljövänligare förpackning. Den är 97% återvinningsbar och har en växtbaserad biokork.

Läs mer