Till Norrmejerier startsida

Ingredienser

  • Pajdeg
  • 3 dl vetemjöl
  • 1½ dl grahamsmjöl
  • 150 g Norrmejerier Smör/margarin
  • 4 msk vatten
  • Förgräddas i 200 grader ca 10 minuter
  • Fyllning
  • 4 laxfileér, skurna i bitar
  • 3-4 schalottenlökar, finhackade
  • ca 150 g fetaost
  • 2 burkar Creme Bonjour Cuisine (schalottenlök och gräslök)
  • 1 ägg

Gör så här

Stek fisken och löken. Krydda inte! Blanda ihop fisk, lök, fetaost, Creme Bonjour och ägg så att allt är ihopblandat. Toppa med ost och grädda i mitten av ugnen i 200 grader ca 35-40 minuter.

Anlednigen till att fisken inte ska kryddas är att det är så mycket smak i Creme Bonjouren och att fetaosten är lite salt. Om det skulle bli något över funkar det jättebra att frysa in pajen.

En stor Laktosfri nyhet!

Nu belönas alla norrlänningar som föredrar laktosfri mjölk med en ny, större och miljövänligare förpackning. Den är 97% återvinningsbar och har en växtbaserad biokork.

Läs mer

Fjällfil - Ren njutning

Fjällfil® 4,2% är en mild och krämig fil av mjölk från norrländska gårdar. Den kittlande känslan på tungan är det som gör den så speciell. Ren, naturlig njutning! Toppa med dina egna favoriter eller häll upp och njut den som den är.