Till Norrmejerier startsida

Ingredienser

  • 200 g skinka
  • 1/2 purjolök
  • 1 burk coctailtomater
  • 1 pkt fetaost
  • 4 dl gnocci
  • olivolja

Till såsen:

  • 1 burk creme fraiche
  • 3 vitlöksklyftor
  • Grönsakskrydda
  • salt
  • vitpeppar

Gör så här

Koka pastan och skölj den sedan i kallt vatten. Strimla skinka och purjolök, dela tomaterna på mitten och smula ner fetaosten. Blanda ned pastan och ringla över olivolja.

Pressa ned vitlöken i créme fraichen och smaksätt efter behag med kryddorna. Man kan sätta i ganska mycket grönsakskrydda.

En stor Laktosfri nyhet!

Nu belönas alla norrlänningar som föredrar laktosfri mjölk med en ny, större och miljövänligare förpackning. Den är 97% återvinningsbar och har en växtbaserad biokork.

Läs mer

Fjällfil - Ren njutning

Fjällfil® 4,2% är en mild och krämig fil av mjölk från norrländska gårdar. Den kittlande känslan på tungan är det som gör den så speciell. Ren, naturlig njutning! Toppa med dina egna favoriter eller häll upp och njut den som den är.