Till Norrmejerier startsida
Svensk triffle

Svensk triffle

Alla engelska ungars favoritdessert. Sockerkaka, bär eller frukt och deras älskade custard, det vill säga vaniljsås. Här gör vi den på Vaniljvisp. Supergott och superenkelt.

Mängd: 4 portioner

3,5/5
(2 röster)

Ingredienser

  • 4 skivor sockerkaka eller muffins
  • 200 g frysta hallon, tinade
  • 2 1/2 dl Norrmejerier Vaniljvisp

Gör så här

Vispa vaniljsåsen krämig. Varva tunna skivor av sockerkaka, bär och vaniljvisp. Servera gärna i små glas.

Produkter i receptet:

Äntligen är våra Solskensfiler här!

Smaskiga Solskensfiler för de norrländska frukostborden med smak av Äpple/Päron och Kokos/Passion.

Norrmejeriers goda filsortiment

En stor Laktosfri nyhet!

Nu belönas alla norrlänningar som föredrar laktosfri mjölk med en ny, större och miljövänligare förpackning. Den är 97% återvinningsbar och har en växtbaserad biokork.

Läs mer