Till Norrmejerier startsida
Tjatkotletter

Tjatkotletter

Gott och enkelt så det blir ofta man äter dem. Receptet kommer från Kaleman i Dalom

Mängd: 4 portioner

4/5
(13 röster)

Ingredienser

  • 4 st fläskkotletter
  • salt, peppar
  • 2 dl crème fraiche
  • 2 msk grädde
  • 2 msk soja

Gör så här

Salta och peppra kotletterna. Lägg bredvid varandra i smörd form. Blanda ingredienserna till såsen och häll emellan kotletterna. Grädda i 200° i ca 20-25 minuter. Servera med pressad potatis.

En stor Laktosfri nyhet!

Nu belönas alla norrlänningar som föredrar laktosfri mjölk med en ny, större och miljövänligare förpackning. Den är 97% återvinningsbar och har en växtbaserad biokork.

Läs mer

Fjällfil - Ren njutning

Fjällfil® 4,2% är en mild och krämig fil av mjölk från norrländska gårdar. Den kittlande känslan på tungan är det som gör den så speciell. Ren, naturlig njutning! Toppa med dina egna favoriter eller häll upp och njut den som den är.