Till Norrmejerier startsida
Tonfisk- och pastagratäng

Tonfisk- och pastagratäng

Praktisk mat när man är många – och hungriga.

Mängd: 4 portioner

4/5
(21 röster)

Ingredienser

  • 4 dl pasta, kokt
  • 300 g tonfisk i olja
  • 200 g keso
  • 1 påse bladspenat
  • 2 dl crème fraiche Franska Örter
  • salt och peppar
  • 1 dl riven ost

Gör så här

Sätt ugnen på 200°. Varva alla ingredienser i en smörd form. Salta och peppra. Bred över lätt crème fraiche. Toppa med riven ost. Grädda ca 20 minuter. Servera gärna gratängen på färska spenatblad och med ett gott bröd.

Fjällfil - Ren njutning

Fjällfil® 4,2% är en mild och krämig fil av mjölk från norrländska gårdar. Den kittlande känslan på tungan är det som gör den så speciell. Ren, naturlig njutning! Toppa med dina egna favoriter eller häll upp och njut den som den är.