Till Norrmejerier startsida
Tunnbröd med rensteksfyllning och pepparrotsfraiche

Tunnbröd med rensteksfyllning och pepparrotsfraiche

Mängd: 4 portioner

4/5
(19 röster)

Ingredienser

  • 2 dl Norrmejerier crème fraiche
  • 1 msk finriven pepparrot
  • 1 paprika
  • 4 tunnbröd
  • 1 msk Norrmejerier Smör
  • 1 näve ruccola
  • 200 g skivad rökt renstek
  • krasse
  • salt och peppar

Gör så här

Blanda crème fraiche med pepparrot. Salta och peppra. Kärna ur och skär paprikan i breda strimlor. Smöra tunnbröden. Lägg på ruccola, skivor av renstek och paprika. Toppa med pepparrotsfraiche och klippt krasse.
Rulla till en rulle och svep om en servett.


En stor Laktosfri nyhet!

Nu belönas alla norrlänningar som föredrar laktosfri mjölk med en ny, större och miljövänligare förpackning. Den är 97% återvinningsbar och har en växtbaserad biokork.

Läs mer

Fjällfil - Ren njutning

Fjällfil® 4,2% är en mild och krämig fil av mjölk från norrländska gårdar. Den kittlande känslan på tungan är det som gör den så speciell. Ren, naturlig njutning! Toppa med dina egna favoriter eller häll upp och njut den som den är.