Till Norrmejerier startsida
Ullas nötkladdkaka

Ullas nötkladdkaka

Receptet insänt av Birgitta Eldblom i Tyresö.

Mängd: 12 bitar

3,5/5
(10 röster)

Ingredienser

  • 2 askar nötmassa
  • 4 ägg

Gör så här

Vispa ihop nötmassan med ägen och grädda i 175° i ca 35 min. Använd springform (med löstagbar kant). Kakan kan ätas som den är eller med vispgrädde eller bär

En stor Laktosfri nyhet!

Nu belönas alla norrlänningar som föredrar laktosfri mjölk med en ny, större och miljövänligare förpackning. Den är 97% återvinningsbar och har en växtbaserad biokork.

Läs mer

Fjällfil - Ren njutning

Fjällfil® 4,2% är en mild och krämig fil av mjölk från norrländska gårdar. Den kittlande känslan på tungan är det som gör den så speciell. Ren, naturlig njutning! Toppa med dina egna favoriter eller häll upp och njut den som den är.