Till Norrmejerier startsida
Vegetarisk pasta med nötter

Vegetarisk pasta med nötter

Mängd: 4 portioner

4/5
(3 röster)

Ingredienser

  • 2 dl crème fraiche blandat med 50g blåmögelost
  • 50 g hasselnötter eller sötmandel
  • 100 g ädelost
  • 1 påse färsk bladspenat
  • salt och nymald svartpeppar

Gör så här

Koka pastan enligt anvisning på paketet. Hetta upp crème fraiche. Hacka nötterna och smula osten. Häll kokvattnet av pastan och för¬dela den i djupa tallrikar med färsk spenat i botten. Häll Lätt Crème Fraiche blandat med blåmögelost över pastan och toppa med smulad ost och hackade nötter. Smaka av med nymald svartpeppar.

Gör gott för Norrland

Vi sticker ut hakan lite när vi säger att vi inte är ett vanligt företag, eftersom vi har som mål att Göra gott för Norrland och vi vill ha dig med i laget: Tillsammans gör vi gott!

Ta reda på mer om Gör gott