Till Norrmejerier startsida

Ingredienser

Mängd: 4 portioner

  • 1 paket fryst renskav á 240g
  • 1 paket fryst hjortskav á 240g
  • en klick Norrmejerier Smör
  • 2 rödlökar, skivade tunnt
  • 2 dl Norrmejerier Crème Fraiche Champinjon-Kantarell
  • 4st stora salladsblad
  • 1 dl frysta lingon
  • 4 mjuka tunnbröd
  • Salt och peppar

Gör så här

Bryn ren- och hjortskav i smör i en stekpanna. Lägg i rödlöken och låt den steka med. Smaka av med salt och peppar. Rör ner Crème Fraichen. Tänk på att Crème Fraichen klarar uppkok men inte långkok. Lägg ett salladsblad i tunnbrödet och toppa med viltgrytan. Strö över lingon. Vik ihop tunnbrödet till en klämma.