Till Norrmejerier startsida

Mikael Grundström - mjölkbonde i Robertsfors, Västerbotten

Hej och välkommen till mitt mejeri! Mikael Grundström heter jag, är 41 år gammal och mjölkbonde i Robertsfors. Här driver jag min gård tillsammans med en deltidsanställd och med god hjälp från min sambo.

Men allra viktigast för verksamheten är nog ni norrlänningar. Det faktum att ni köper mina produkter gör det enkelt att gå upp klockan 06.00 och mjölka varje morgon, det gör att det blir roligt att arbeta. Och så finns det ju en stolthet också. Att komma in och äta frukost efter morgonpasset i ladugården är en ganska häftig känsla. Jag har min egen fil i tallriken och min egen ost på smörgåsen, detsamma gäller mjölken i kaffet. Det gör att varje tugga blir tillfredställande. Jag är nöjd över att min verksamhet på gården bidrar till ett levande Norrland. Det känns meningsfullt. Tack för att du möjliggör den känslan. För att du väljer mitt mejeri – Norrmejerier.

Mikael Grundström, mjölkbonde i Robertsfors och stolt delägare av Norrmejerier.

Mjölk ger energi

Mjölk är ett av de mest fullvärdiga livsmedel som finns. Mjölk och mjölkprodukter är våra viktigaste kalciumkällor men innehåller även betydande mängder av flera andra viktiga näringsämnen som både barn och vuxna behöver.

Mer om våra mjölkprodukter