Till Norrmejerier startsida

En stor Norrländsk nyhet!

Nu lanserar vi mjölken från vårt Norrland i 1,5-litersförpackningar. Förpackningarna har biokork och är 99% återvinningsbar.

Mjölken från Norrland

Dessutom gör vi det ännu enklare att hitta dina norrländska favoriter i matbutiken. Under hösten får våra förpackningar en liten uppfräschning.
Du kommer fortfarande att känna igen dig, men med det nya utseendet vill vi göra det ännu enklare att välja mejeriprodukter från våra norrländska mjölkbönder.
Genom att använda bestämd form på förpackningarna vill vi förtydliga att det här inte bara är en mjölk. Utan Mjölken. Härifrån Norrland.

Skruvkorken gör gott

I samband med att våra mjölkförpackningar får ett uppfräschat yttre passar vi också på att helt övergå till den så kallade Tetra Edge-förpackningen med skruvkork för vår enlitersmjölk. Eftersom den är bättre för miljön och gör ännu mer gott för vårt Norrland. Med den nya mjölkförpackningen ökar nämligen andelen förnybart material från 84 till 92 procent.

När du väljer just den här Mjölken från våra norrländska mjölkbönder får du inte bara en mjölk som smakar gott, dina pengar stannar också här i norr och gör gott för hela Norrland.