Till Norrmejerier startsida

Ingredienser

  • 24 skivor lufttorkad skinka, t ex Serranoskinka
  • 8 ägg
  • 2 dl Norrmejerier Vispgrädde
  • 1 msk smör
  • salt och nymalen svartpeppar

till servering:

  • tomater, gärna olika färger

Gör så här

Sätt ugnen på 225°. Lägg skinkskivorna på en plåt med bakplåtspapper. Rosta i ugn ca 5-7 minuter, tills de är krispiga. Vispa ihop ägg och grädde. Hetta upp lite smör i en tjockbottnad kastrull. Häll i smeten och rör sakta med en träsked tills det börjar stelna. Smaka av med salt och nymalen peppar. Ta av från värmen. Servera äggröran med den krispiga skinkan och klyftor av tomat.

Grön hage, skön mage

Verum innehåller miljarder unika bakterier och är gjord på norrländsk mjölk. Nu har vår ekologiska Hälsoyoghurt dessutom blivit laktosfri. Bra både för dig med känslig mage och för naturen. Filgood till fler, helt enkelt.

Läs mer

Norrländsk njutning i alla väder

Har du provat chokladmjölk från dina norrländska mjölkbönder? Den är lika god varm som kall och passar perfekt som vardagsnjutning oavsett väder, året om.

Läs mer