Till Norrmejerier startsida
Äggröra med skinkchips

Äggröra med skinkchips

Mängd: 4 portioner

0/5
(0 röster)

Ingredienser

  • 24 skivor lufttorkad skinka, t ex Serranoskinka
  • 8 ägg
  • 2 dl Norrmejerier Vispgrädde
  • 1 msk smör
  • salt och nymalen svartpeppar

till servering:

  • tomater, gärna olika färger

Gör så här

Sätt ugnen på 225°. Lägg skinkskivorna på en plåt med bakplåtspapper. Rosta i ugn ca 5-7 minuter, tills de är krispiga. Vispa ihop ägg och grädde. Hetta upp lite smör i en tjockbottnad kastrull. Häll i smeten och rör sakta med en träsked tills det börjar stelna. Smaka av med salt och nymalen peppar. Ta av från värmen. Servera äggröran med den krispiga skinkan och klyftor av tomat.

Gör gott för Norrland

Vi sticker ut hakan lite när vi säger att vi inte är ett vanligt företag, eftersom vi har som mål att Göra gott för Norrland och vi vill ha dig med i laget: Tillsammans gör vi gott!

Ta reda på mer om Gör gott