Till Norrmejerier startsida
Chokladfondue med exotisk frukt och strössel

Chokladfondue med exotisk frukt och strössel

Mängd: 4 portioner

3,5/5
(2 röster)

Ingredienser

  • 1 dl Norrmejerier Vispgrädde
  • 200 g mörk choklad

frukt att doppa:

  • 1 ananas i bitar
  • 2 carambole i tunna skivor

strössel att doppa i:

  • kokosflingor
  • hackade pistaschnötter
  • hackade polkagrisar
  • Långa tandpetare, grillpinnar eller små gafflar.

Gör så här

Värm grädden, hacka chokladen och blanda i grädden. Rör till en jämn och glansig smet. Häll upp i varma små skålar eller en stor. Servera direkt. Trä frukten på spett och doppa i chokladen. Rulla i strösslet.

En stor Laktosfri nyhet!

Nu belönas alla norrlänningar som föredrar laktosfri mjölk med en ny, större och miljövänligare förpackning. Den är 97% återvinningsbar och har en växtbaserad biokork.

Läs mer