gott gott gott
Mängd: många
Vispa grädde och 1/2 dl florsocker fluffigt.
Vispa Mascarponen.
Vänd ner Mascarponen väl i grädden.
Smält chokladen i vattenbad.Blanda ner ca en halv kapsyl konjak i chokladen.
Vispa äggulor och resterande florsockret.
Vispa kraftigt lite av den smälta chokladen i ägguleblandningen så den inte separerar.
När den smeten är len och smidig vispar du i resten av chokladen
Tag därefter och vispa kraftigt några msk av gräddblandningen i chokladsmeten,när det löst upp sig utan att klumpa sig
VÄNDER du ner resten av CHOKLADEN i gräddblandningen.
Ställ in i kylen för att stelna.
koka upp hallonen med lite florsocker,pressa all saft ur bären,
sila så endast saften är kvar.
Smaka av med florsocker blandat i lite vatten för att undvika klumpar i saften.
Servera i stora djupa tallrikar en härlig hallonspegel toppad med
chokladquenellermoussen formad som ägg.