Till Norrmejerier startsida

Ingredienser

  • 6 dl finmalet dinkelmjöl
  • 3 tsk bakpulver
  • 1 tsk salt
  • 2 ägg
  • 2 dl crème fraiche Tomat-Basilika
  • 1 dl Norrmejerier Mjölk 3%
  • 75 g smält Norrmejerier Smör
  • ½ paket fryst bladspenat
  • 100 g fetaost
  • 10 svarta oliver

Gör så här

Sätt ugnen på 175°. Blanda ihop alla torra ingredienser. Vispa upp äggen och blanda med crème fraiche, mjölk och smör. Rör försiktigt till en jämn smet.
Hacka spenaten och skär feta-osten i tärningar, och vänd ner i äggblandningen.
Fördela smeten i smörda muffins-formar. Lägg i en oliv. Grädda mitt i ugnen i ca 35 minuter.


En stor Laktosfri nyhet!

Nu belönas alla norrlänningar som föredrar laktosfri mjölk med en ny, större och miljövänligare förpackning. Den är 97% återvinningsbar och har en växtbaserad biokork.

Läs mer