Till Norrmejerier startsida

Ingredienser

  • 1/2 baguette
  • 25 g Norrmejerier Smör
  • 1 vitlöksklyfta, pressad
  • salt och peppar

fetaostcrème:

  • 200 g fetaost
  • 2 dl Norrmejeriers Matyoghurt
  • 1 vitlöksklyfta, finhackad
  • 2 msk olivolja
  • salt och peppar
  • granatäpplekärnor

Gör så här

Sätt ugnen på 250°. Skär baguetten i tunna skivor. Blanda smör och vitlök och bred på baguetteskivorna. Rosta dem i ugnen tills de fått färg. Mosa fetaosten fint med en gaffel och blanda med matyoghurt och vitlök. Ringla över olivolja. Smaksätt med salt och peppar. Klicka fetacrème på crostinin och toppa med granatäpplekärnor.

En stor Laktosfri nyhet!

Nu belönas alla norrlänningar som föredrar laktosfri mjölk med en ny, större och miljövänligare förpackning. Den är 97% återvinningsbar och har en växtbaserad biokork.

Läs mer

Fjällfil - Ren njutning

Fjällfil® 4,2% är en mild och krämig fil av mjölk från norrländska gårdar. Den kittlande känslan på tungan är det som gör den så speciell. Ren, naturlig njutning! Toppa med dina egna favoriter eller häll upp och njut den som den är.