Till Norrmejerier startsida

Ingredienser

  • 2 marängbottnar
  • 3 dl Norrmejerier Vispgrädde
  • 1-2 dubbeldajm eller motsvarande mängd dajmkross

Gör så här

Vispa grädden. Hacka eller smula ned hälften av dajmen i grädden. Bred på dajmgrädden på ena maränbottnen, lägg på den andra. Bred ut resten av grädden och smula över och dekorera med resterande dajm. Ställ i kylen 5-10 min.

Grön hage, skön mage

Verum innehåller miljarder unika bakterier och är gjord på norrländsk mjölk. Nu har vår ekologiska Hälsoyoghurt dessutom blivit laktosfri. Bra både för dig med känslig mage och för naturen. Filgood till fler, helt enkelt.

Läs mer

Norrländsk njutning i alla väder

Har du provat chokladmjölk från dina norrländska mjölkbönder? Den är lika god varm som kall och passar perfekt som vardagsnjutning oavsett väder, året om.

Läs mer