Till Norrmejerier startsida

Ingredienser

  • 3-4 kycklingfiléer
  • 2 st chorizo korvar
  • 3-4 msk syltlökar
  • 3-4 msk gröna oliver
  • 1 gul paprika
  • 1 purjolök
  • 1 pkt tärnade bacon
  • 1 burk svamp
  • 1 köttbuljongtärning
  • 3 dl vatten
  • 5 dl Norrmejerier Vispgrädde
  • salt
  • vit peppar
  • grillgrydda

Gör så här

Strimla kycklingen och stek den, tillsätt korven (skivad ca 1/2 cm).Skiva purjolöken och paprikan lägg ner i grytan tillsammans med oliver syltlök svamp och baconen. Stek upp allt tillsammans. Krydda med ytterst lite salt och peppar, ta däremot lite extra grillkrydda. Tillsätt vattnet och smula ner köttbuljongen och låt puttra i tio min. sist häller ni i grädden. låt puttra i tio minuter till. Servera med ris och grönsallad.

En stor Laktosfri nyhet!

Nu belönas alla norrlänningar som föredrar laktosfri mjölk med en ny, större och miljövänligare förpackning. Den är 97% återvinningsbar och har en växtbaserad biokork.

Läs mer

Fjällfil - Ren njutning

Fjällfil® 4,2% är en mild och krämig fil av mjölk från norrländska gårdar. Den kittlande känslan på tungan är det som gör den så speciell. Ren, naturlig njutning! Toppa med dina egna favoriter eller häll upp och njut den som den är.