Till Norrmejerier startsida
Friterad Västerbottensost med parmaskinka

Friterad Västerbottensost med parmaskinka

4/5
(44 röster)

Ingredienser

  • Västerbottensost
  • parmaskinka

Till panering:

  • vetemjöl
  • uppvispat ägg
  • ströbröd

Gör så här

Skär osten i kuber. Dubbelpanera bitarna genom att först vända dem i mjöl, sedan i ägg och sist i ströbröd. Låt vila i kyl ett par timmar. Fritera eller stek i olja på medelhög värme. Linda ostbitarna med parmaskinka.

Tips:

Vintips: Velletri Riserva, Italien 86:- Art nr 22314

Andra gillade även:

En stor Laktosfri nyhet!

Nu belönas alla norrlänningar som föredrar laktosfri mjölk med en ny, större och miljövänligare förpackning. Den är 97% återvinningsbar och har en växtbaserad biokork.

Läs mer

Fjällfil - Ren njutning

Fjällfil® 4,2% är en mild och krämig fil av mjölk från norrländska gårdar. Den kittlande känslan på tungan är det som gör den så speciell. Ren, naturlig njutning! Toppa med dina egna favoriter eller häll upp och njut den som den är.