Till Norrmejerier startsida
Fyllt bröd med gravlaxröra

Fyllt bröd med gravlaxröra

Mängd: 4 portioner

4,5/5
(14 röster)

Ingredienser

  • 100 g gravad lax
  • 4 hårdkokta ägg
  • 2 dl Norrmejerier Gräddfil
  • 1 1/2 msk osötad senap
  • 1/2 msk chilisås
  • 1 dl finhackad dill
  • 2 dl finhackad salladslök
  • 4 kakor mjukt tunnbröd

Gör så här

Finhacka laxen. Skala och hacka äggen. Blanda gräddfil, senap, chilisås och dill. Rör ner lax, ägg och lök. Låt mogna i kylen någon timme. Fördela röran på bröden. Rulla ihop, vira med smörgåspapper som går att vika ner allt eftersom.

Gör gott för Norrland

Vi sticker ut hakan lite när vi säger att vi inte är ett vanligt företag, eftersom vi har som mål att Göra gott för Norrland och vi vill ha dig med i laget: Tillsammans gör vi gott!

Ta reda på mer om Gör gott