Till Norrmejerier startsida
Italiensk biffgryta

Italiensk biffgryta

Tillagningstid 14-20 min.

Mängd: 4 portioner

3,5/5
(27 röster)

Ingredienser

  • 400-500 g lövbiff eller utskuren biff
  • Norrmejerier Smör
  • 1 röd lök
  • 2 dl crème fraiche, Peppar
  • 1 dl Norrmejerier Mjölk 3%
  • salt och peppar
  • 1 pkt sockerärtor, ca 250 g

Gör så här

Strimla köttet. Bryn det i smör i en stekpanna. Ta upp och lägg i en kastrull. Diska ur stekpannan. Skala och klyfta löken. Fräs den i smör. Tillsätt lök, crème fraiche och mjölk i kastrullen. Låt koka upp. Salta och peppra. Tillsätt sockerärtorna och låt koka 3 minuter. Servera med ris eller pasta.

Fjällfil - Ren njutning

Fjällfil® 4,2% är en mild och krämig fil av mjölk från norrländska gårdar. Den kittlande känslan på tungan är det som gör den så speciell. Ren, naturlig njutning! Toppa med dina egna favoriter eller häll upp och njut den som den är.