Till Norrmejerier startsida

Ingredienser

  • 4 dagsgamla kanelbullar eller mot-
  • svarande bit kanellängd
  • en klick Norrmejerier Smör
  • 2 ägg
  • 2 dl Norrmejerier Vispgrädde
  • 1 tsk vaniljsocker
  • florsocker
  • kanel

Gör så här

Sätt ugnen på 200°. Smörj fyra ugnsfasta portionsformar. Vispa ihop ägg, grädde och vaniljsocker. Skär brödet i valnötstora bitar. Doppa dem i äggsmeten och fördela i formarna. Häll sedan det sista av äggstanningen över brödet. Pudra florsocker på ovansidan och grädda i ca 15 minuter eller tills brödet fått färg och äggstanningen runt brödet har stannat. Pudra med kanel för extra kaneldoft.

Gör gott för Norrland

Vi sticker ut hakan lite när vi säger att vi inte är ett vanligt företag, eftersom vi har som mål att Göra gott för Norrland och vi vill ha dig med i laget: Tillsammans gör vi gott!

Ta reda på mer om Gör gott